SPEKTAKL U NEW ORLEANSU

Dirk Nowitzki i Chris Bosh predvode rezerve na All-Staru

31.01.2014 u 11:18

Bionic
Reading

NBA liga objavila je imena 14-orice košarkaša koje su treneri izabrali za nastup na All-Star utakmici koja će se odigrati 16. veljače u New Orleans Areni...

U Istočnoj konferenciji kao rezerve su izabrani Miamijev Chris Bosh, kojem će to biti deveti nastup na All-Staru, DeMar DeRozan (Toronto), Paul Millsap (Atlanta) i John Wall (Washington), kojima će to biti debitantski nastupi, te Joe Johnson (Brooklyn), Roy Hibbert (Indiana) i Joakim Noah (Chicago).

U Zapadnoj konferenciji rezerve predvodi Nijemac Dirk Nowitzki (Dallas), kojem će to biti 12. All-Star nastup. Slijede LeMarcus Aldridge (Portland), James Harden (Houston), Dwight Howard (Houston), Damian Lillard (Portland), Tony Parker (San Antonio) i Chris Paul (LA Clippers).

Podsjećamo, u startnu petorku Istoka glasovima navijača izabrani su Kyrie Irving (Cleveland), Dwyane Wade (Miami), LeBron James (Miami), Carmelo Anthony (New York) i Paul George (Indiana). U startnu petorku Zapada izabrani su Stephen Curry (Golden State), Kobe Bryant (LA Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City), Blake Griffin (LA Clippers) i Kevin Love (Minnesota).

Rezervne igrače za All-Star izabralo je 30 NBA trenera koji su glasali za sedmoricu igrača iz vlastitih konferencija. Trener Istočne konferencije bit će Indianin Frank Vogel, dok će Zapad voditi Oklahomin Scott Brooks.