ht prva liga - 35. kolo

Dinamu pobjeda u zaprešićkoj golijadi, oba Interova gola zaslužila najvišu ocjenu

18.05.2019 u 18:17

Bionic
Reading

U prvoj utakmici pretposljednjeg kola Hrvatski telekom Prve lige, Dinamo je na gostovanju kod zaprešićkog Intera upisao pobjedu 3:2

U utakmici bez rezultatske važnosti, jer Dinamo je osigurao naslov prvaka, a Inter svoj prvoligaški status, najviše su profitirali gledatelji.

Iako je vrijeme bilo loše, a teren nakon kiše klizav, igrači obiju momčadi igrali su rasterečeno, onako 'za gušt' i potez više.

  • +13
Hrvatski Telekom Prva liga, 35. kolo, NK Inter-Zaprešić - GNK Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

U takvoj utakmici vidjeli smo pet pogodaka. Prva dva za 'modre' zabio je Poljak Damian Kadzior, a Dinamo je već do 17. minute vodio 2:0.

S obzirom da Interu bodovi više nisu opterećenje, očekivali smo da će se Inter u tim trenucima predati. Međutim, Toplakova momčad reagirala je odlično te je od 32. minute do 35. zabila dva gola.

S time da oba, a prvog je zabio Ajayi dok je drugog iza leđa zagorca pospremio Conev, zaslužuju najviše ocjene.

U drugom dijelu vidjeli smo još jedan pogodak. Nakon Čelikovićevog igranja rukom u svom šesnaestercu, Komnen Andrić zabio je s 11 metara svom bivšem klubu.

Do kraja utakmice bilo je još nekoliko izglednih prilika na obje strane, ali istaknuli su se i Kelava i Zagorac, a rezultat se više nije mijenjao.