MAMIĆ NAKON PORAZA

Dinamova rima: Ovaj poraz peče, to više nije faktor sreće

23.10.2014 u 23:30

Bionic
Reading

Dinamo je u trećem pretkolu Europske lige poraen kod Salzburga rezultatom 4:2, a dojam je bio daleko lošiji od konačnog rezultata

Nakon 52 minute igre salzburg je vodio sa 4:0 i Dinamo može biti zadovoljan činjenicom da je izbjegao rezultatsku katastrofu. I malo čime osim toga.

'Salzburg je bio brži, koncentriraniji, gotovo u svim aspketima igre. Posebno u drugom dijelu,' počeo je za HTV analizu Dinamov rnere Zoran mamić i nastavio:

'U prvom dijelu smo imali dvije dobre prilike. Soudani je promašio zicer, a i Antola nas je mogao vratiti u igru i mi ponovno nismo konzejventni što se u Europi ne oprašta. Užasno smo ušli u nastavak i prijetila  nam je katastrofa, no s Vukojevićem i trećim stoperom sam malo zatvorio rupe i uspjeli smo ljepštai ovaj poraz koji ionako boli i peče.'

Nakon Glasgowa pričao je o nedostatku sreće...

'Sada tu više nema faktora sreće. jednostavno nismo bili dobri i čestitam Salzburgu na zasluženoj pobjedi,' kaže trener koji tvrdi kako nema nikakvog problema s Dujom Čopom, te da će ga koristiti u dvobojima koji dolaze.


Prvi gol za Dinamo večeras zabio je Arijan Ademi koji je kratko rekao:

'Dali smo sve od sebe i teško je govoriti kada to ispadne ovako. Na kraju je moglo biti i gore, što reći... Ne znam što reći za uzvrat, valjda ćemo naučiti neke lekcije i dočekati ih spremni da pokušamo uzvratiti,' kaže vrijedni veznjak za HTV.