'dragulj' odlazi u romu

Dinamov posao snova; igrača s klupe prodali za 12 milijuna eura?!

22.03.2018 u 22:17

Bionic
Reading

Ako je suditi prema pisanju talijanskih medija, Ante Ćorić na kraju sezone napušta Dinamo i prelazi u Romu, dok bi u blagajnu maksimirskog kluba trebalo stići 12 milijuna eura

Antu Ćorića i Romu već se povezivalo tijekom zimskog prijelaznog roka, no ovaj igrač velikog potencijala, ali kojeg su treneri uglavnom držali na klupi, napokon bi mogao doživjeti procvat.

Naime, talijanski calciomercato piše kako je sportski direktor Rome, Ramón Rodríguez Verdejo, poznatiji kao Monchi, već dogovorio posao i u lipnju bi posao trebao biti finaliziran.

  • +12
Dinamo - Rudeš, 26. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Monchi ovog nogometaša, koji će u travnju napuniti 21 godinu, prati više od godinu dana i očito je preduhitrio Liverpool, na čijim je radarima Ćorić također bio.

Ovaj talijanski portal Ćoriću predviđa godinu dana stasanja uz legendu kluba De Rossija, te školovanje za poziciju između Strootmana i Nainggolana.

Prema istom izvoru, Roma će Ćorića platiti 12 milijuna eura, što je ruku na srce, veliki novac s obzriom na to koliko je Ćorić prilika i dobivao. Ove sezone u prvenstvu je odigrao skromnih 355 minuta, a svi se sjećamo priča kako će se na njemu graditi novi Dinamo.

Ćorić je tih 355 minuta skupio u 12 nastupa, s time da je tek tri puta bio u početnoj postavi 'modrih'.

Puno ili malo, taj odgovor trebat će dati treneri. Ali s 12 milijuna, ako je iznos točan, u Dinamu moraju biti zadovoljni.