bjelica oduševljen

Dinamov majstor škarica sigurno postaje centarfor hrvatske reprezentacije?

10.12.2018 u 09:27

Bionic
Reading

Nakon što je zabio svoj drugi pogodak škaricama ove sezone u nedjelju protiv Intera, Nenad Bjelica uvjeren je kako će Bruno Petković u budućnosti postati nova 'devetka' hrvatske nogometne reprezentacije...

Dinamo je prethodnih godina u svojim redovima imao igrače sposobne škaricama uljepšati pobjede svog kluba. Ostaju u sjećanju jedne impresivne Armina Hodžića protiv Intera 2015. godine, kao i one Soudanija u derbiju protiv Rijeke 2017. godine.

  • +4
Hrvatski telekom Prva liga, 17. kolo, Inter Zaprešić - GNK Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

No, zabiti dvaput škaricama u razmaku od manje od mjesec dana, time se ne mogu pohvaliti njegovi prethodnici.

Izvor: Društvene mreže / Autor: vimeo

Bruno Petković zabio je na taj način pobjednički pogodak u derbiju protiv Lokomotive 11. studenog, a onda je ove nedjelje svojom akrobacijom dotukao i Inter u Zaprešiću.

Izvor: Društvene mreže / Autor: vimeo

Inače, riječ je o 24-godišnjem napadaču rodom iz Metkovića koji je u Dinamu trenutno na posudbi iz talijanske Bologne. Već kao junior otišao je u Italiju gdje je prvu priliku dobio u Cataniji, a čini se da svoje najbolje dane proživljava upravo u 'modrom' dresu u kojem je zabio šest golova u HT Prvoj ligi i može se reći da sjajno koristi dobivenu minutažu. Njegov trener je potpuno oduševljen.

'Petković je sigurno buduća devetka reprezentacije. Pitanje je vremena kad će to postati,' izjavio je Nenad Bjelica nakon trijumfa u Zaprešiću.

Pred Petkovićem je naravno još mnogo rada kako bi došao do nivoa igranja za hrvatsku izabranu vrstu, no upravo je to pozicija na kojoj je Dalićeva momčad najtanja i ne bi bilo iznenađenje da dobije priliku već u nekim utakmicama kvalifikacija za Europsko prvenstvo...