SURADNJA S ADIDASOM

Dinamov bek žonglirao, kreativci promašivali

24.02.2009 u 16:06

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama nakon derbija u Splitu vraćaju se svakodnevnom ritmu, a to podrazumijeva i obaveze prema sponzorima. Tako je dio Dinamove momčadi bio aktivan tijekom potpisivanja sponzorskog ugovora s Adidasom

Dinamo će i dalje nositi Diadorine dresove, no hrvatski prvak sponzorsku je logistiku pojačao potpisavši suradnju s njemačkim divom, čijim će loptama Euro Pass 08 ubuduće igrati. Riječ je o službenoj lopti lanjskog Eura u Švicarskoj i Austriji.

Promociju održanu na terenima zagrebačkog kafića Doberman uljepšali su i Dinamovi prvotimci, koji su demonstrirali vještinu s loptom. Barem povremeno.

Iza mikrofona 'instalirani su' sportski direktor Zoran Mamić i stoper Robert Kovač koji su hvalili karakteristike nove lopte. Riječ je o igračima koji su veći dio karijere proveli u Bundesligi i navikli su na tu marku.

Nakon verbalnog dijela uslijedile su demonstracije, u kojima je žonglerskim sposobnostima pažnju plijenio Dinamov bek Dejan Lovren. Bio je utučen, kao i ostatak momčadi, nakon poraza na Poljudu.

'Još ne mogu vjerovati da sam promašio onaj šut kod 0:0. Previše sam se spustio. Čim sam primio loptu, vidio sam je u golu. Da je bila ova nova, možda bih i pogodio', našao je Lovren u evociranju turobnih uspomena mjesta i za šalu.

Uslijedila je demonstracija penala. Cilj Boška Balabana i Milana Badelja bio je sa šest metara pogoditi rupu u zidu, no nije im baš išlo. Balaban se nakon četiri promašaja uštimao, ali Badelj nije uspio. Treba vježbati.