znaju kako okrenuti novac

Dinamo zadovoljno trlja ruke; jedan Šutalo došao za četiri milijuna eura, a drugi bi Šutalo mogao otići za desetak milijuna eura više

22.06.2022 u 13:20

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvak, Dinamo, pohvalio se u utorak kako je za četiri milijuna eura iz Atalante doveden stoper Boško Šutalo. No, nije Boško trenutno jedini Šutalo u zagrebačkom klubu. Međutim, pitanje je hoće li u novoj sezoni zaigrati sa svojim prezimenjakom Josipom, jer krenulo je licitiranje oko ovog odličnog igrača koji je zabljesnuo u reprezentativnom dresu

Dinamo je potvrdio posao i dolazak Boška Šutala. Sada već bivši igrač Atalante potpisao je ugovor na pet godina, a u novoj sezoni mogao bi igrati u paru s prezimenjakom Josipom.

Međutim, kako pišu Sportske novosti, za Josipa su u redove zagrebačkog kluba počele stizati upiti za koliko bi novca pustili novog stopera Dalićeve reprezentativne vrste.

A iznosi koje se spominju vrte se već preko 12 milijuna eura.

Prema istom izvoru, u Dinamu očekuju barem 15 milijuna eura, pa bi Josip u tom slučaju mogao napustiti redove starog-novog hrvatskog prvaka.

Iako nije nemoguće da Josip ostane do zimskog prijelaznog roka, jer za očekivati je da će se naći na Dalićevom popisu za SP u Kataru, a onda bi mu i cijena mogla dodatno porasti.