preslagivanje momčadi

Dinamo vraća bivšeg igrača koji je u dresu Modrih odigrao više od sto utakmica i zabio 60 golova, a bio je i hrvatski reprezentativac?

14.05.2021 u 21:41

Bionic
Reading

Dinamo je prošlog vikenda osigurao 22. naslov hrvatskog nogometnog prvaka, riješio se stresa te se mirno priprema za ogled u finalu hrvatskog Kupa, a u kojem Krznarova momčad želi preko Istre 1961 do dvostruke krune. Istovremeno, u kancelarijama se slaže igračka križaljka

Iako su pred Dinamom još dvije prvenstvene utakmice, Modri nemaju razloga za brigu jer naslov prvaka već su osigurali.

U takvim uvjetima puno je lakše i treneru Damiru Krznaru, koji će kroz te dvije utakmice možda i testirati nekog od nadolazećih igrača, kako bi se uvjerio u njihov potencijal.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Naravno, polako se osluškuju i inozemne ponude, a koje bi, ako zadovolje i klub i igrača, mogle osiromašiti igrački kadar.

Zna se koji su igrači zanimljivi inozemnim klubovima, a to su prije svih golman Dominik Livaković, kapetan Arijan Ademi, krilni napadač Mislav Oršić, ali i napadač plemenitog kova - Bruno Petković. A hoće li netko od njih i napustiti klub, sada je teško reći.

Međutim, za svaki slučaj, u ladicama se drže imena igrača koja bi mogla uskočiti na neko upražnjeno mjesto. Jedno od tih imena je i ono Duje Čopa.

Naime, kako pišu Sportske novosti, ime ovog bivšeg igrača Modrih, koji je za Dinamo odigrao 110 utakmica i zabio 60 golova, postalo je zanimljivo jer je Čop dobio slobodne papire u Standardu iz Liegea, što znači da bi u Maksimir mogao doći bez oštete.

Daleko je to još od gotovog posla, jer pitanje je bi li Čop prihvatio biti zamjena Petkoviću i s klupe čekati svoju priliku. No, u nekom raspletu, bivši hrvatski reprezentativac svakako bi bio od koristi treneru Krznaru.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

  • +16
NK Dinamo - NK Varaždin, 34. kolo HT Prva liga, 12.5.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL