PREGOVORI PROPALI

Dinamo u čudu nakon vijesti iz Pule; ne stiže napadač o kojem su Modri maštali!

27.06.2023 u 08:01

Bionic
Reading

Monsef Bakrar trebao je preseliti iz Istre 1961 u zagrebački Dinamo. I činilo se to kao gotova stvar, jer Modri su mu i ponijeli opremu u Sloveniju na pripreme

Međutim, kako prenose Sportske novosti, Bakrar će u utorak, umjesto na liječnički pregled za Dinamo, priključiti će se pripremama Istre 1961! Toj vijesti će se najviše, uz navijače, radovati trener Mislav Karoglan, jer će po svemu sudeći Alžirac ostati u Istri!

Što se dogodilo da je od, činilo se, gotovog prijelaza 22-godišnjeg napadača, stvar zaključena prekidom pregovora? Stvari su u suštini vrlo jednostavne.

Prema istom izvoru, Dinamo je htio Bakrara pod svojim uvjetima (posudba, bez obveze otkupa...), a Istra 1961 je imala svoje zahtjeve. Iako je to nepovoljno za klub koji prodaje važnog igrača, pulski prvoligaš je prihvatio i tu opciju uz uvjet da iz Dinama dobije dva igrača, na koje Modri više ne računaju.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U javnosti su se pojavila imena dojučerašnjih Dinamovih juniora, što je stvorilo praktično iz ničega nezadovoljstvo u pulskom okruženju. Istra je imala želju, primjerice, dobiti Štefulja jer joj treba lijevi bek. No, iz Dinama,javljeno je da oni ne mogu igrače nagovarati da idu u Pulu ako ne žele. Kada se to u ponedjeljak potvrdilo kao jasan stav Dinama, onda su iz Istre očito shvatili da u tom transferu imaju sve za izgubiti, a malo za dobiti.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.