Nova senzacija iz Maksimira

Dinamo slaže ubojiti napad za iduću sezonu; osim Duje Čopa Modri žele vratiti i jednog od najvećih talenata u povijesti kluba

09.06.2021 u 18:53

Bionic
Reading

Dinamo uz Duju Čopa s kojim je blizu potpisa želi vratiti i Marka Pjacu

Sezona je tek završila, a klubovi se već punom parom pripremaju za iduću. Dinamo radi na pojačanjima, a imena koja se vrte oko prvaka Hrvatske su itekako zanimljiva. Pojavila se informacija da bi se u Dinamo mogao vratiti i Mario Mandžukić, no to je njegov menadžer ubrzo demantirao. Osim Mandže, piše se i da će se u klub vratiti Duje Čop koji je navodno jako blizu potpisa s Modrima, a izgleda kako vinkovački napadač neće biti jedini povratnik u klub.

Navijačima Dinama će se vratiti osmjeh na lice kada čuju kako bi se u klub mogao vratiti i najskuplji igrač koji je ikada igrao na Maksimiru, Marko Pjaca. Pjaca je za Dinamo odigrao 91 utakmicu i zabio 28 golova i upisao 13 asistencija, a onda je prije pet godina potpisao za Juventus u rekordnom transferu vrijednom 23 milijuna eura. Ipak, ozljede su ga spriječile da u dresu talijanskog velikana pokaže sve što zna.

Kako se u Juventusu nije nametnuo, poslali su ga na posudbe u Schalke, Fiorentinu, Anderlecht i Genou za koju je prošle sezone odigrao 38 utakmica i zabio tri gola, te upisao dvije asistencije. Iako do sada nije napravio ono što mu se previđalo, Pjaca ima tek 26 godina i pred njim još može biti velika karijera.

Facebook stranica Zona Dinamo koja prati zbivanja u modrom klubu piše kako bi sreću mogao opet okušati u svojem Dinamu koji ga je i profilirao kao igrača prije odlaska u inozemstvo. O tome se govorilo već i u proteklim prijelaznim rokovima, no planovi Pjace i Dinama tada se nisu poklopili, a sada će navodno ponovno pokušati doći do dogovora.