Utrka s vremenom

Dinamo pronašao novog stopera; Modrima za oko zapeo branič koji košta više od dva i pol milijuna eura

21.08.2021 u 11:23

Bionic
Reading

Dinamo želi dovesti kapetana danskog Midtjyllanda Erika Sviatchenka

Dinamo se neočekivano našao u velikim problemima na startu nove sezone. Modrima su se u kratkom roku ozlijedili Rasmus Lauritsen i Dino Perić pa Damir Krznar ima velikih problema sa sastavljanjem zadnje linije.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'U našem zadnjem redu, gdje su nam na raspolaganju osmorica igrača, čak su petorica izvan kadra. Dakle, imamo iznimnih problema u obrani. Izvan pogona su Daniel Štefulj, Rasmus Lauritsen, Josip Šutalo, sad i Dino Perić. Sve ćemo učiniti da taj peti, Sadegh Moharrami, uspije participirati u subotnjoj utakmici, a ako ne od početka, onda barem kasnijim ulaskom u igru. Naravno, teško je nadoknadiv i izostanak našeg kapetana Arijana Ademija kao i Marka Tolića koji još uvijek ne može konkurirati za nastup', rekao je Krznar uoči susreta šestog kola HT Prve lige protiv Lokomotive.

Iz svega je jasno da će Dinamo morati pojačati ekipu kako bi bio konkurentan u domaćoj ligi i Europi, a najviše pojačanja treba upravo zadnja linija. Modri su u potrazi za jednim ili čak dva stopera i to malo iskusnija kako bi odmah mogli pomoći ekipi. Jedan od njih mogao bi biti kapetan danskog Midtjyllanda Erik Sviatchenko.

Riječ je o 185 centimetara visokom stoperu i povremenom reprezentativcu Danske ukrajinskog porijekla. Problem bi mogla biti cijena jer je Midtjylland navodno već odbio ponudu od 2.5 milijuna eura, ali Dinamo ne odustaje od pregovora. Sve će se brzo rasplesti jer se prijelazni rok bliži kraju.

Pogledajte još jednom najbolje golove 5. kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.