sve je dogovoreno

Dinamo ostaje bez najvećeg dragulja; Lovro Majer nakon uzvrata sa Šerifom odlazi u jednom od najvećih transfera u povijesti kluba

19.08.2021 u 09:52

Bionic
Reading

Lovro Majer definitivno napušta Dinamo ovog ljeta, a cijeli posao bit će realiziran nakon uzvrata sa Šerifom

Lovro Majer odlazi iz Dinama. Kao što smo već ranije pisali, Rennes je opasno zagrizao za talentiranog veznjaka Modrih, a nakon što je svoju ponudu podebljao s 12 na 15 milijuna eura, uz određene bonuse, posao je dogovoren.

Prema dogovoru između klubova, Francuzi su pristali ostaviti Majera Dinamu do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka pa bi mu uzvratni susret sa Šerifom trebao biti zadnja utakmica u plavom dresu. Majer je za Dinamo odigrao 98 utakmica i zabio 19 golova, a sada bi karijeru trebao nastaviti u Francuskoj.

Posao je potvrdio francuski novinar Footmercata Santi Aouna te je na Twitteru napisao kako se dovršavaju zadnji detalji ovog posla i da bi Majer i njegov menadžer Andy Bara trebali uskoro otići na potpisivanje ugovora u Rennes. Potvrdu ovog posla donose i Sportske novosti te u svojoj analizi Damira Krznara i klupske politike pojačanja pišu i o Majerovu odlasku.

'Nije više tajna ni da je dogovorena prodaja Lovre Majera Rennesu za 15 milijuna eura s bonusima i uzvrat protiv Šerifa trebala bi mu biti oproštajna utakmica s plavim '10' na leđima, a dosad nije bilo u planu dovođenje novog kreativnog vezista, nego prebacivanje Ivanušeca na njegovu prirodnu poziciju, micanje s krila', stoji u tekstu Sportskih novosti.

Dakle sve je već dogovoreno. Lovro Majer će nakon iduće srijede i uzvrata sa Šerifom u play-offu Lige prvaka otići iz Dinama u Rennes, a njegovo mjesto u momčadi preuzet će Luka Ivanušec. Majerov transfer će, ako se realiziraju svi bonusi, biti peti najveći u povijesti kluba.

Pogledajte još jednom najbolje golove 5. kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.