PRIPREMNI DVOBOJ

Dinamo pogotkom Hodžića slomio Ukrajince

07.07.2017 u 20:07

Bionic
Reading

U trećoj pripremnoj utakmici u Sloveniji Dinamo je odmjerio snage s ukrajinskim klubom Vorskla Poltava i upisao zasluženu pobjedu 1:0

Iako se nakratko činilo da zbog olujnog vjetra i jakog pljuska susret neće biti odigran, vrijeme se u Moravskim Toplicama taman oko 17 sati smirilo i Modri su spremni otputovali u Morsku Sobotu na novu prijateljsku utakmicu.

Prvih desetak minuta igre gledali smo mirniju situaciju na terenu bez nekih ozbiljnijih prilika, a onda se u 13. minuti zatresla mreža Ukrajinaca.

  • +8
GNK Dinamo - FC Vorskla Poltava Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Prekršaj na Fernandesu na lijevoj strani, Antolić je precizno izveo slobodan udarac u sredinu gdje je Hodžić sjajno reagirao i pospremio loptu u desni kut mreže, piše gnkdinamo.hr:

Bio je to jedini pogodak na utakmici iako su 'modri' u 90 minuta imali još nekoliko izglednih situacija da povećaju prednost.

Posljednja prijateljska utakmica na pripremama u Sloveniji bit će ogled s češkim klubom Slovacko. Susret je na rasporedu u subotu u 18 sati .

Dinamo: Livaković (od 72. Mikulić) – Stojanović, Sigali, Benković, Lecjaks - Antolić, Moro - Fiolić (od 26. Guilherme), Sammir, Fernandes - Hodžić; drugo poluvrijeme: Livaković - Stojanović (od 55. Matel), Sigali (od 55. Rrahmani), Lešković, Lecjaks (od 55. Sosa) - Moro (od 55. Pivarić), Antolić (od 55. Knežević) - Guilherme, Sammir (od 55. Gojak), Fernandes (od 68. Soudani) - Hodžić (od 55. Henriquez)