novi izazovi

Dinamo ostaje bez kapetana? Grčki velikan ipak je pristao na sve uvjete 'modrih'

30.08.2017 u 17:25

Bionic
Reading

U posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka Dinamo bi mogao ostati bez još nekoliko igrača. Najbliže odlasku je kapetan Domagoj Antolić koji ima primamljivu ponudu iz Atene...

Panathinaikos već sedam sezona čeka na naslov grčkog prvaka, velikan iz Atene pokušava prekinuti dominaciju mrskog Olympiakosa, a od ove sezone bi mu u tome mogao pomoći i Domagoj Antolić (27).

U Panathinaikosu su uvjereni kako je baš Antolić igrač koji im nedostaje u veznome redu, a čini se kako im odgovara i njegova cijena. Dinamov kapetan već neko vrijeme pokušava pronaći inozemni angažman, zainteresiranih je klubova bilo, no do realizaciju su prvo zaustavile ozljede, a potom i kvalifikacije za Europsku ligu.

Iz krugova bliskih Dinamu doznajemo kako su Grci načelno prihvatili uvjete, Antolićeva je cijena dva milijuna eura i 'modri' ne pomišljaju popustiti. Zato će Antolić prvu sezonu odraditi na posudbi, a PAO će Dinamu platiti pola milijuna eura, da bi ga sljedeće ljeto otkupio za milijun i pol.

Antolić bi tako samo nastavio bogati niz hrvatskih nogometaša koji su igrali u zelenome dresu - od Velimira Zajeca koji je legenda (i Dinama i Panathinaikosa!), preko Aljoše Asanovića, Igora Bišćana, Roberta Jarnija, Gorana Vlaovića, Danijela Šarića, Anthonyja Šerića, Silvija Marića, Marija Galinovića, Ante Rukavine, Srđana Andrića, Danijela Pranjića,Gordona Schildenfelda, Mladena Petrića...