Ponuda stiže nakon Sheriffa

Dinamo ostaje bez još jednog dragulja; nakon Lovre Majera Modri prodaju i jednu od najvećih zvijezda u jednom od najvećih transfera u povijesti

22.08.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Nakon uzvratne utakmice sa Sheriffom u play-offu Lige prvaka Dinamo će ostati bez Lovre Majera, ali navodno on neće biti jedini koji će napustiti svlačionicu Modrih

Lovro Majer je za 15 milijuna eura prešao iz Dinama u Rennes. Mladi veznjak će Modrima pomoći u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka sa Sheriffom, a onda odlazi u novu sredinu. Dinamo će njegovom prodajom i ulaskom najmanje u skupinu Europske lige napuniti blagajnu do vrha, no izgleda da Majer nije jedini koji će otići ovog ljeta.

Prema pisanju Sportskih novosti, Dinamo će ostati bez još jedne zvijezde koju će biti gotovo nemoguće zamijeniti. Riječ je o prvom golmanu Modrih i hrvatske nogometne reprezentacije Dominiku Livakoviću. Prema pisanju spomenutog lista koji se poziva na menadžerske izvore Livaković također odlazi nakon uzvrata sa Sheriffom.

Nakon uzvrata sa Sheriffom na Maksimir bi trebala stići ponuda za Livakovića koju će navodno biti teško odbiti. Dinamo je već kupio i zamjenu za svojeg prvog golmana, a Ivan Nevistić će, ako Livaković ipak ostane, ići na posudbu. Modri čekaju rasplet situacije s Livakovićem kako bi vidjeli što će biti s Nevistićem, a u svakom će slučaju jedan od golmana, barem privremeno, napustiti klub.

Livaković je u Dinamo stigao još na ljeto 2015. godine kada su ga Modri za 625.000 eura kupili od NK Zagreba. Već neko vrijeme se govori o njegovom odlasku iz kluba, a cijena će biti nekoliko puta veća od one za koju je došao. Livaković će sigurno biti jedan od najvećih Dinamovih transfera u povijesti.