9 MILIJUNA EURA - PREMALO

Dinamo odbio Werderovu ponudu za Mandžukića

12.02.2009 u 11:03

Bionic
Reading

Bremenski Werder opasno se zagrijao za Dinamovog napadača Marija Mandžukića. Čak su bili spremni ponuditi Dinamu devet milijuna eura, no iz Maksimirske im je poručeno da je to premali iznos za takvog igrača

Kako piše njemački Bild, sportski direktor Werdera Klaus Allofs pokušao je u tišini dovesti Marija Mandžukića u Bremen, no nije mu uspjelo.

'Mandžukić je interesantan igrač. Mi smo im dali ponudu, no u Dinamu su nas odbili', kazao je Allofs, ali ispipavanjem terena nije završena i priča o mogućem transferu.

'Allofs je htio doći na naše pripreme u Belek te nam je htio iznijeti Werderovu ponudu, no rekao sam mu da ne želimo prodati Mandžukića u ovom trenutku', kazao je Zoran Mamić Bildu.

Međutim, izjavio je i nešto što ostavlja dovoljno prostora za špekulacije: 'Problem nastaje onog trenutka kad igrač poželi otići. Tada ga je teško zadržati, a Werder je velik klub. Ne mogu garantirati da se nešto neće dogoditi. Devet milijuna eura je premali novac i za tu svotu Mandžukića ne bismo prodali nikome'.