SEZONA 2013/2014.

Dinamo krenuo s prodajom godišnjih ulaznica

17.07.2013 u 17:20

Bionic
Reading

Dinamo je u novoj natjecateljskoj sezoni za navijače pripremio veliko iznenađenje. Godišnje ulaznice po cijenama 250kn za tribinu Sjever, 400kn za tribinu Istok i 550kn za tribinu Zapad dolje vrijedit će u sezoni 2013/14. za sve za javnost otvorene utakmice Dinama na Maksimiru, pa tako i one europske!

Prednost prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2013/14. imat će vlasnici godišnjih ulaznica za prošlu sezonu koji će svoje nove ulaznice moći kupiti u pretprodaji, u utorak 9. srpnja na blagajni ispod zapadne tribine, od 10 do 19 sati.

Redovna prodaja godišnjih ulaznica započinje u srijedu, 10. srpnja također na blagajni ispod zapadne tribine, a trajat će sve do 29. kolovoza 2013. (zadnji dan prodaje). Jednako tako, modri je klub omogućio članovima Dinama popust na kupovinu godišnje ulaznice, pa će svi oni koji predoče važeću člansku iskaznicu dobiti 20% popusta na jednu godišnju ulaznicu za bilo koju tribinu. Bitno je istaknuti da će ove godine godišnje ulaznice glasiti na ime i prezime te neće biti prenosive na drugu osobu.

Pristupačne cijene godišnjih ulaznica koje uključuju i europske utakmice Dinama na Maksimiru svakako su dobra pozivnica za navijače čija je podrška potrebna igračima koji kreću u utrku za nove trofeje.

Više informacije saznajte na službenim stranicama GNK Dinama