ZA TO NEMA OPRAVDANJA

Dinamo je sada zaista najgora momčad Lige prvaka!

02.11.2016 u 23:55

  • +10

Liga prvaka, skupina H: Sevilla - Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Iznenađujućim remijem protiv Reala poljska Legia prepustila je poziciju najgore momčadi grupne faze Lige prvaka zagrebačkom Dinamu. 'Modri' imaju najmanje bodova, najgoru gol razliku i jedini dosad nisu uspjeli zabiti pogodak...

Dinamovi nogometaši možda su imali svijetlih trenutaka u prvih pola sata utakmice protiv Seville ove srijede, ali na kraju su završili pregaženi u Andaluziji, a visoki 4:0 poraz promovirao ih je u najgoru momčad grupne faze Lige prvaka.

Naime, tu je neslavnu titulu do ovog tjedna držala poljska Legia no iznenađujući 3:3 remi s Realom ipak je pokazao da nije zalutala u elitno klupsko nogometno natjecanje. Za ovosezonski Dinamo to i nismo sigurni. Nakon četiri odigrane utakmice 'modri' imaju nula osvojenih bodova uz gol razliku -12, što ih čini najslabijom ekipom u Ligi prvaka.

Jedino još belgijski Brugge nema osvojenih bodova poput Dinama, ali s nešto boljom gol razlikom i postignutim golom. 'Modri' su ostali jedini u natjecanju koji još nisu uspjeli zabiti, a spomenutu -12 gol razliku ima još samo Legia, ali uz čak četiri pogotka u mreži protivnika, a zanimljivo, sve ih je primio Real.

S obzirom na prodaju Pjace i Roga, slabost Dinama u jakoj skupini s Juventusom, Sevillom i Lyonom nije iznenađenje, ali trenutne brojke su svejedno ispod svakog nivoa i za njih nema opravdanja. Sljedeća utakmica kod kuće protiv francuskog viceprvaka bit će zapravo zadnja prilika za popravljanje gol razlike i bodovnog salda, jer u Torinu protiv Juventusa ovakva momčad Ivajla Peteva u prosincu može samo ružno nastradati...