ht prva liga - 18. kolo

Dinamo iz dva opasna udarca do tri boda protiv Intera

03.12.2017 u 20:04

Bionic
Reading

U pretposljednjoj utakmici 18. kola HT Prve lige Dinamo je na svom stadionu dočekao zaprešički Inter a unatoč velikoj dominaciji, 'modri' su slavili sa samo 1:0

U prilično nezanimljivoj utakmici, u kojoj je Dinamo imao apsolutnu dominaciju, ali s tek dva ozbiljna udarca prema vrataru Santiniju, Cvitanovićeva je momčad slavila 1:0 te tako zadržala 12 bodova prednosti pred druoplasiranima, Hajdukom i Osijekom

  • +15
Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, Dinamo - Inter Zaprešić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nametnuo se Dinamo od prvog sučevog zvižduka, a prema prilici iz 12. minute, kada je Henriquez nakon lijepe akcije stigao sam pred vratara Krševana Santinija očekivalo se da će Dinamo lakše potvrditi ulogu favorita.

Međutim, nije. Mučili su se 'modri', što najbolje pokazuje i statistika od tek sedam udaraca u okvir vrata, a zbog koji se santini nije praktički ni umorio.

Kada je Cvitanović vidio da od napadača baš i nema puno kvalitetnih rješenja, u igru je gurnuo sve koji bi mogli zaprijetiti Santiniju. No, na njegovu sreću, Španjolac Olmo u 84. minuti našao je put do gola gostiju, što je bilo dovoljno za minimalnu, ali tri boda vrijednu pobjedu.