DRUGIM KOLOSIJEKOM

Dinamo ipak opet na Poljudu ove sezone

02.05.2013 u 15:45

Bionic
Reading

U trećem krugu MAXtv Prve lige Hajduk će gostovati kod Dinama na Maksimiru, no Dinamovi igrači ipak će ove sezone još jednom istrčati na Poljud

Iduće srijede Hajduk će u grotlu Poljuda dočekati Lokomotivu u prvom dvoboju seniorskog finala nogometnog kupa, a uvertira u taj dvoboj bit će juniorski finale kupa između Dinama i Osijeka. Dinamo je u uzvratu polufinala na Kajzerici svladao Lokomotivu s 3:0 i tako nakon maksimirskih 0:0 izborio reprizu lanjskog finala protiv Osijeka koji je Varaždin izbacio s ukupnih 6:0.

Dinamo je u uzvratu bio bitno bolja i odlučnija momčad od Lokomotive, a u korist mu je išao i krajnje dvojbeni penal dosuđen od suca Frana Jovića kojim su gosti poveli sa 0:1. Uslijedila je puno čišća odluka za novi kazneni udarac (oba je lakoćom pospremio kapetan Herdi Prenga), a ojađene 'Lokose' dokrajčio je lijepim lobom Marko Kolak u nastavku dvoboja.

Dinamo je lani golovima Dejana Čabraje na Maksimiru u završnici 'oteo' Osijeku kup
, ali sada će ih čekati daleko teži posao. Dvoboj se igra na neutralnom terenu, a Osijek je ove sezone u prvenstvu uvjerljivo vodeća hrvatska momčad i protiv Dinama na Maksimiru su slavili s 0:3.