PROBLEM UOČI SEZONE

Dinamo i službeno ostao bez trenera; na klupi logično rješenje!

05.07.2015 u 16:37

Bionic
Reading

U klubu iz maksimirske su brzo reagirali nakon što su i službeo doznali, kako uoči početka sezone i još jednog pokušaja da zaigraju u Ligi prvaka, neće na klupi imati trenera Zorana Mamića. Samim time logično je kako će momčad dok Mamića nema voditi njegov pomoćnik Damir Krznar.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.


Uskoro počinje i nova sezona MAXtv Prve lige, a kao što je poznato već u 1. kolu Dinamo igra protiv Hajduka. Kako sada stvari stohe (ako odvjetnici ne oslobode Mamića) u derbiju će 'modri' biti oslabljeni…

'Svima nam je žao što se ovo događa i prije svega bih htio reći da cijeli stručni stožer kao i momčad čvrsto stoje iza Zdravka i Zorana Mamića te smo uvjereni kako su nevini za sva djela koja im se stavljaju na teret', kazao je nekoliko sati uoči posljednje prijateljske utakmice u Sloveniji Krznar pa nastavio:

'Što se tiče samog rada, ovaj stožer na čelu sa Zoran je već dugo zajedno, odlično se poznajemo i sve će funkcionirati kao i do sada. Svi znamo što nam je posao, ovih par dana u Sloveniji smo razgovarali i pripremili se čak i za ovu varijantu tako da u ekipi nema panike niti nečega sličnog. Naravno, nama u stožeru i cijeloj momčad će na dnevnoj bazi jako nedostajati glavni trener, no vjerujem da ćemo upravo zbog njega, kao i Zdravka, nastaviti s dobrim igrama i tako im barem na taj način pobjedama malo olakšati cijelu situaciju. Ponavljam, nedostajat će nam i nadamo se da će što prije biti opet s nama, a dok ih nema mi ćemo raditi svoj posao kao i do sada.'


Poruku u ime same momčadi hrvatskog prvaka prenio je kapetan Domagoj Antolić:

'Vjerujemo i sigurni smo da su obojica nevini, no naravno da nije ugodna situacija i nadamo se da će uskoro sve biti gotovo, a oni ponovno s nama. Ipak, trenutno je situacija da trener neće biti s ekipom na početku sezone kada nas čekaju važne utakmice u prvenstvu i Ligi prvaka, no nas par starijih igrača koji smo dulje tu ćemo s našim trenerima držati atmosferu u momčadi kako bismo ostvarili što bolje rezultate', kaže kapetan pa poziva navijače na stadion:

'Siguran sam da će ekipa u svakoj utakmici dati svoj maksimum, ali naravno da bi dečkima bilo puno lakše igrati kada bi publika bila iza nas; puno nam to znači. Zato u ime momčadi pozivam navijače da već od derbija s Hajdukom za tjedan dana, a onda i u europskim i ostalim utakmicama dođu na Maksimir. Ne možemo obećati rezultat jer je to u sportu nemoguće, ali trud koji ćemo uložiti nikada neće biti upitan, a uz pomoć tribina vjerujemo kako niti pobjede neće izostati', zaključio je Domagoj, piše na službenim web stranicama kluba.

Kako god se okrene ovo je velik udarac za sve u Dinamu, od stručnog stožera i igrača pa do ostalih zaposlenika. Nema sumnje kako bi ovo dodatno moglo uznemiriti igrače koji će na putu prema Ligi prvaka imati nekoliko nezgodnih prepreka.