VIJEST IZ ITALIJE

Dinamo dogovorio za 35 milijuna eura prodaju dva dragulja!?

04.07.2016 u 14:30

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport, postignut je dogovor između Dinama i Napolija prema kojem će Marko Pjaca i Marko Rog karijeru nastaviti u talijanskoj Seriji A, a zagrebački klub zaraditi 35 milijuna eura...

Podsjetimo, nakon nogometnog Eura na kojem su Dinamovi mladi talenti ostavili dobar dojam unatoč maloj minutaži, interes za Pjacom i Rogom bio je na vrhuncu, a ako je vjerovati uglednom talijanskom dnevniku, posao je gotovo finaliziran i karijeru će nastaviti u Italiji.

Naime, nakon što se prethodnih dana pojavila glasina o ovom transferu, Gazzetta dello Sport sada tvrdi da je sportski direktor Cristiano Giuntoli u Zagrebu s Dinamom dogovorio transfer dvojice talentiranih nogometaša po cijeni od 35 milijuna eura i da se radi o vrijednoj investiciji koja će se viceprvaku Italije itekako isplatiti.

Isti dnevnik piše kako je 'loptica' sada u rukama nogometaša, koji s Napolijem moraju dogovoriti osobne uvjete ugovora kako bi cijeli posao bio finaliziran.

Podsjetimo, Pjaca je dobio pregršt pohvala nakon svog nastupa protiv Španjolske u talijanskim medijima koji su bili oduševljeni njegovim driblinzima. Rog je pak u istoj utakmici također odigrao korektno. U talijanskoj Seriji A već je pregršt Hrvata pa dolazak novih talenata ne bi bio iznenađenje, no tako visoku odštetu Dinamo za jedan veliki posao još nikad nije inkasirao...