KINA GA ČEKA

Delije uz Drpića: Zvezda ima još deset dana...

20.01.2014 u 11:44

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Dino Drpić izjavio je za srpske medije da su ga navijači Crvene zvezde zvali da dođe na Marakanu. Doduše, Drpićeva supruga Nives Celzijus prije koji dan demantirala je da su ga srpski mediji kontaktirali

Kako piše srpski Kurir, Dino Drpić je izjavio.

'Igranje u Zvezdi za mene je veliki izazov i siguran sam da bismo profitirali i klub i ja. Rekao sam iskrenu želju, daleko od toga da se nudim'.

Prema istom izvoru, Drpić je rekao da nije razgovarao sa predjsednikom Zvezde Draganom Džajićem, ali je otkrio da je dobio podršku od fanova iz Beograda.

'Iz Beograda i Srbije sam od nogometnih navijača dobio 100 posto pozitivne komentare, poručili su mi i na FB-u da dođem. Zvao me je i jedan od viđenijih navijača Crvene zvezde, rekao da on osobno ne bi imao ništa protiv da dođem, ali da bi grupa morala zauzeti stav', izjavio je Drpić.

Istovremeno, Drpić ističe da kod kuće nije dobio podršku za dolazak na Marakanu i dodaje da će u takvoj situaciji karijeru najvjerovatnije nastaviti u Kini.

'Ma ljudi, mene politika ne zanimma. Samo bih igrao nogomet. Ne znam zašto hrvatski novinari ne pišu u smjeru popravljanja odnosa između dviju država. Trebao bi ih zanimati samo nogomet. Imam ponudu iz Kine. U utorak podnosim zahtjev za vizu, pa Zvezda ima još desetak dana da se dogovorimo', izjavio je Drpić.