FIFA_SP_2018.svg

MIŠLJENJE NOGOMETNOG GENIJA

Dejan Savićević dao hrabru prognozu SP-a; u dijelu ždrijeba gdje je Hrvatska za njega nema nikakve dvojbe...

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija je TOP tema u sportskim krugovima u svim državama bivše Jugoslavije. O pobjedničkom pohodu Dalićevih izabranika biranim riječima govorio je i legendarni Dejan Savićević koji danas obnaša dužnost predsjednika Nogometnog saveza Crne Gore

Dejan Savićević je jedan od najvećih nogometnih majstora na ovim prostorima, a najbolje to dokazuje njegov nadimak iz igračkih dana 'Genije'. Nosio je dres Budućnosti, Crvene zvezde, Milana i Rapida Beč te se naosvajao trofeja.

Od važnijih naslova treba istaknuti po tri prvenstva Jugoslavije i Italije te dva Kupa/Lige prvaka sa Zvezdom odnosno Milanom.

Njegovo mišljenje se cijeni, izaziva respekt kod svakog nogometnog navijača, a on je u razgovoru za radio-televiziju Crne Gore poručio da Hrvatska može daleko.

'Sam pogled na parove četvrtfinala i tko može s kime igrati u polufinalu nameće zaključak da nas očekuje velika borba u dijelu ždrijeba u kojem se nalaze Belgija, Brazil, Urugvaj i Francuska. Iskreno, žao mi je što će Belgija ili Brazil ispasti već u četvrtfinalu. Ako Cavani neće igrati za Urugvaj, Francuska je veliki favorit', rekao je Savićević te dodao:

'U drugom dijelu ždrijeba su Hrvatska, Švedska, Rusija i Engleska te na temelju svega viđenog, kao i na temelju kvalitete momčadi, Hrvatsku vidim u velikom finalu.'

  • +46
SP u nogometu, osmina finala: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Savićević je govorio o i Srbiji koja nije prošla skupinu te smatra da su 'Orlovi' oštećeni za čisti kazneni udarac sa Švicarskom u trenutku dok je rezultat bio 1:1. U tom dvoboju su na kraju Švicarci slavili 2:1.

Izvor: Društvene mreže
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal