nek' se zna

Dejan Lovren nije bio na terenu, ali s tribina je imao još bolji uvid u sve: Neke stvari će se morati popraviti i promijeniti, ali znajte da smo strašna ekipa

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 29.06.2021 07:58
  • Objavljeno 29.06.2021 u 07:58
Bionic
Reading

Imala je Hrvatska puno problema u sastavljanju momčadi uoči ogleda sa Španjolskom u osmini finala Eura. Jer iz one pobjedničke i rastrčane momčadi koja je u zadnjem kolu u skupini pobijedila Škotsku, Daliću su nedostajali Dejan Lovren i Ivan Perišić

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je 3:5 od Španjolske u osmini finala Eura. Prema prikazanom u utakmici u Kopenhagenu, bolje u rezultatskom smislu i nije moglo, no igračima se nema što predbaciti, jer pokazali su puno htijenja. No, igra Španjolske jednostavno je bila takva da našim nogometašima nije odgovarala. I umjesto da su oni imali loptu u svom posjedu, uglavnom su trčali za njom.

Uz to, dogodilo se i nekoliko grešaka što su Španjolci znalački iskoristili, te na koncu došli do posve zaslužene pobjede.

Hrvatskoj tako ostaje žal što je i ovog puta zapela već na prvoj stepenici nokaut-faze na europskim prvenstvima, a izborniku Zlatku Daliću što na raspolaganju nije imao Ivana Perišića, čiji je test na koronavirus bio pozitivan, ali i kartoniranog Dejana Lovrena.

Iskreno šteta, zaslužili smo više, pogotovo kad vidiš kako su se momci u zadnjim minutama borili i vratili nas u život. Dali ste sve od sebe, svaka vam čast, igrači koji su ušli mogu biti ponosni. Neke stvari će se morat popraviti i promijeniti, ali znajte da smo strašna ekipa. Nema predaje, vratit ćemo se još jači. 💪🏻 Hvala ekipa na svemu ❤️ I veliko hvala svim navijačima koji su nas bodrili danas, bilo vas je prekrasno vidjeti u velikom broju, napisao je Dejan Lovren na svom Instagram profilu.

  • +78
Hrvatska - Španjolska, osmina finala Eura, 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal