ZVIJEZDA JE ROĐENA

Debi iz snova mladog hrvatskog rukometaša zasjenio sve loše!

13.01.2017 u 23:07

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija možda nije oduševila svojim nastupom protiv Saudijske Arabije, no mladi Lovro Mihić iskoristio je svoju minutažu i s četiri pogotka iz četiri udarca pokazao da će biti pravo pojačanje ove izabrane vrste...

Mladi 22-godišnji rukometaš koji igra na poziciji lijevog krila nikad nije dobio priliku igrati na velikom natjecanju za Hrvatsku sve od ovog petka i zaista ju je dobro iskoristio.

Lovro Mihić zabio je četiri pogotka iz četiri udarca te bio najugodnije iznenađenje hrvatske reprezentacije koja je pobijedila uz neuvjerljivu igru Saudijsku Arabiju 28:23

'Da, može se reći da je ovo bio debi iz snova. Bilo bi ljepše da je i igra bila malo bolja. No, što je, tu je. Ovo je turnirski sistem natjecanja u kojem se odmah trebamo okrenuti drugoj utakmici. Nadam se da će to protiv Mađarske puno bolje izgledati,' izjavio je za RTL Lovro koji je trenutno član poljske Wisle.

'Mislim da je bilo nervoze, najteže je ući u turnir. Ali kad napravimo video analizu utakmice, mislim da će sve biti bolje,' zaključuje simpatični rukometaš rodom iz Zagreba.