Priprema se veliki posao

De Gea se baca u poduzetničke vode: Ponajbolji golman na svijetu kupuje slavni španjolski klub

09.10.2019 u 18:12

Bionic
Reading

David De Gea razmišlja o kupovini španjolskog drugoligaša Elchea

David De Gea jedan je od najboljih vratara na svijetu, a uskoro bi toj ulozi mogao pridodati i potpuno novu. Prema pisanju španjolskih medija, 28-godišnji Španjolac uskoro bi mogao postati vlasnik španjolskog drugoligaša Elchea.

Golman Manchester Uniteda razmišlja o tome da uloži 18 milijuna eura u Elche iz kojeg mu je i otac, piše Superdeporte. De Gea je tako još kao klinac postao veliki fan ovog kluba, a to je jasno poručio i kada je klub 2017. godine pao u treću ligu. Tom prilikom De Gea je rekao: 'Gdje god bili, navijači Elchea neće te iznevjeriti'.

Španjolci pišu i kako je De Gea u nekoliko navrata viđen u svečanoj loži Elchea, te da je u stalnoj komunikaciji s ljudima iz kluba. De Gea naravno nije jedini zainteresirani za ulaganje u klub, ali izgleda kako je najbliži tome da preuzme klub.

Ovaj posao trebao bi se završiti u idućih nekoliko mjeseci, a De Gea bi tako mogao slijediti korake svojeg suigrača iz reprezentacije, Barceloninog Gerarda Piquea, koji je ponosni vlasnik FC Andorre.