UKLJUČITE SE!

Davor Šuker na chatu tportala

20.12.2010 u 10:49

Bionic
Reading

Nakon što je Vlatko Marković u petak dobio još jedan mandat na predsjedničkom mjestu Hrvatskog nogometnog saveza, u rad Kuće nogometa uključit će se i Davor Šuker, legendarni napadač 'vatrenih'

Ostankom Vlatka Markovića na mjestu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker najavio je svoj ulazak u hrvatski nogomet. Iako se u predizbornoj kampanji Markovića pojavio tek nekoliko dana uoči izbora, očito je samo njegovo spominjanje kao budućeg Markovićevog nasljednika bilo dovoljno da one neodlučne odvuče na stranu aktualnog predsjednika.

Naravno, kada je o Davoru Šukeru riječ, bez obzira i na ovu priču, bilo bi ga izuzetno zanimljivo imati za gosta, jer prvog strijelca SP-a u Francuskoj nije bilo puno po medijima. No s obzirom na okolnosti i 'hladni rat' koji po novinama vodi Igor Štimac, mišljenje Davora Šukera bit će još zanimljivije. Jer ako ga žele u Realu, španjolskom nogometnom savezu, ako za njega znaju, kako je rekao Marković, i Eskimi, onda je jasno da Davorova riječ ima težinu.

S toga, ne propustite u četvrtak, 23. prosinca od 11 do 12 sati biti na videochatu tportala. Videochatu pristupate ovdje.