ODLAZI ZBOG NEYMARA

David Villa vrlo blizu prelasku iz Barce u Tottenham?

29.05.2013 u 10:15

Bionic
Reading

David Villa mogao u ljetnom prijelaznom roku preći u englesku nogometnu ligu i to u redove Tottenham Spursa, tvrdi The Sun

Nakon što su još jednom propustili plasirati se u Ligu prvaka, u Tottenhamu su odlučni da tijekom ljeta dovedu pojačanja koja će ih sljedeće sezone povesti prema najjačem europskom klupskom natjecanju. The Sun piše da su 'spursi' blizu dogovora s Barcelonom oko kupnje 31-godišnjeg napadača Davida Ville. Španjolski reprezentativac ima još godinu dana važeći ugovor s katalonskim klubom, ali nakon dolaska Brazilca Neymara jasno je da bi u sljedećoj sezoni dobivao još manje prilika za igru.

Voljan je stoga otići s Camp Noua, a Barcelona za njega traži oko 12 milijuna funti. The Sun, međutim, piše da predsjednik Tottenhama Daniel Levy nastoji smanjiti cijenu. Spreman je isplatiti Kataloncima osam milijuna funti odmah, te još dva milijuna naknadno kroz razne bonuse. Dogovor se očekuje vrlo brzo.

Također, engleski tabloid navodi da se Tottenham sprema krenuti i u novu ofenzivu na brazilskog napadača Leandra Damiaa. U siječnju je Internacional odbio 16 milijuna funti odštete, a Levy je sada navodno spreman 'podebljati' ponudu za 23-godišnjeg nogometaša. Očekuje se da će otpor brazilskog kluba pokušati slomiti s 20 milijuna funti.