PRODUŽEN UGOVOR

David Brine i u novoj sezoni u dresu Medveščaka

24.07.2012 u 11:36

Bionic
Reading

Kanadski napadač David Brine produžio je ugovor s Medveščakom te će pokušati u narednoj sezoni odvesti klub korak dalje

Napadač David Brine i iduće će sezone nositi dres Medveščaka te zajedno s prošlosezonskom klapom, ali i 'brucošima', u najmanju ruku ponoviti uspjeh iz 2011./2012., ako ne otići i korak dalje.

'Nakon odigrane sezone s Medveščakom nisam niti u jednom trenutku dvojio oko povratka u Zagreb. Drago mi je što smo se dogovorili za nastavak suradnje i da ćemo se vidjeti i iduće sezone. Tijekom protekla četiri mjeseca puno sam vremena proveo s obitelji i prijateljima koje ne vidim za vrijeme sezone. Uspio sam napuniti baterije i jako se veselim povratku u Zagreb i početku sezone', prokomentirao je 27-godišnji Kanađanin usput se osvrnuvši na svoje dane ili bolje rečeno mjesece provedene u hrvatskoj metropoli te debi na europskom ledu i regionalnoj ligi EBEL.

'U Europi se igra drukčiji stil hokeja za razliku od onoga na koji sam navikao u Sjevernoj Americi, tu je i veći led, pa raspored utakmica, putovanja, ali i stil lige. Ovdje imaš više vremena igrati se s pakom i čekati da ti se otvori prilika za gol što je ključno. Hokej u EBEL-u je na visokoj razini. Iskustvo koje sam stekao te prve sezone puno će mi pomoći u nadolazećoj. Tijekom cijele prošle sezone borili smo se s izazovima i upravo su nas oni doveli do zajedništva u momčadi i zbog njih smo bili bolji. Kao klub smo imali odličnu prošlu sezonu i veselimo se što ćemo pokušati nadmašiti taj uspjeh', kazao je među ostalima Brine.