slaganje momčadi

Danijel Jusup sa Zadrom postao prvak Hrvatske pa dobio novi ugovor do 2025. godine

07.07.2023 u 14:29

Bionic
Reading

Košarkaški trener Danijel Jusup ovog je petka potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Zadrom kojeg je prošle sezone vodio do naslova prvaka Hrvatske

Uz to, s jednim od najmanjih proračuna u ABA ligi Jusup i Zadar su izborili doigravanje regionalne lige, a vjernost klubu potpisao je za sljedeće dvije sezone, odnosno do ljeta 2025. godine. Ugovor je u ime kluba potpisala v.d. direktorice Vana Dundov, a treneru je čestitao i uspješan rad poželio sportski direktor Denis Pleslić.

„Iza nas je sezona u kojoj nas je krasilo nevjerojatno zajedništvo, drago mi je da smo opravdali povjerenje i ispunili zadane ciljeve. Vjerujem da ćemo u novoj sezoni nastaviti putem kojim smo krenuli u prošloj“, rekao je nakon potpisa ugovora Danijel Jusup.

I prije potpisa ugovora krenulo je slaganje momčadi za sljedeću sezonu. Jusupova želja je zadržati barem dio igrača koji su prošle godine pokazali kvalitetu i karakter pobjednika.

„Tražimo najbolja rješenja u okviru proračuna kojeg imamo. Nije jednostavno jer su igrači svojim igrama podigli cijenu i tražimo načine kako zadržati barem kostur momčadi“, najavio je Jusup.