oprostio se od naslova

Daniel Cormier sa suzama u očima potvrdio da razmišlja o najtežoj odluci karijere

18.08.2019 u 08:32

Bionic
Reading

Gotovo 13 mjeseci Daniel Cormier bio je vlasnik naslova UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji. Bio je bolji i čak u prve tri runde uzvratnog dvoboja protiv Stipe Miočića, no u četvrtoj je rundi ipak doživio nokaut i drugi poraz u svojoj bogatoj borilačkoj karijeri

Američki borac hrvatskog porijekla, 36-godišnji Stipe Miočić pobijedio je 40-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera nokautom u četvrtoj rundi u borbi održanoj u kalifornijskom gradu Anaheimu te tako vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.

Zanimljivo, u taj su meč prošle godine, obojica ušli kao prvaci svojih kategorija, Miočić u teškoj, a Cormier u poluteškoj. No, nakon slavlja četiri godine starijeg Amerikanca, oba su naslova bila u rukama istog čovjeka.

Međutim, koliko god se borci teško odvikavaju od spartanskog načina života, i bez obzira što mu je ovo tek drugi poraz u karijeri, Cormier je rekao da nije siguran što će biti u nastavku.

'Ne možete odluke donositi prepuni emocija. Ovo je gorka pilula za mene. Kada napunite 40, imate puno mogućnosti. Moram razgovarati sa svojom suprugom i moramo donijeti najpametniju odluku o tome što će biti s mojom karijerom', izjavio je Cormier sa suzama u očima.

  • +17
UFC, Stipe Miočić vs. Daniel Cormier Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia