ON NIJE GLUMAC

Dani Alves: Pepe je zaslužio crveni karton

01.05.2011 u 10:34

Bionic
Reading

Prvi susret Reala i Barcelone u polufinalu Lige prvaka još puni novinske stupce. Sada se oglasio i toliko spominjani Dani Alves koji je 'krivac' za Pepeov crveni karton

Bliži se novi El Clasico, ali španjolski mediji se još bave onim koji je završio na Santiago Bernabeu trijumfom Katalonaca 2:0. No tema nije nogomet, nego grubijani iz Madrida odnosno glumci iz Barcelone. Ovisi na čijoj ste strani.

U tome okršaju Pepe je podignutim đonom startao na Dani Alvesa, a sudac je isključio Realova braniča. Brazilca su iznijeli s terena, a on je odmah sišao s nosila i bio spreman za igru.

Mediji koji podržavaju Real su osudili 'glumu' Alvesa, jer ga Pepe, prema njihovu mišljenju, nije dotaknuo, a mediji naklonjeni Barceloni smatraju da je portugalski branič zaslužio isključenje zbog očigledne namjere da ozlijedi katalonskog prvotimca.

Sada se oglasio i prozivani Dani Alves čije su previjanje na terenu osudili i neki nogometaši poput Rija Ferdinanda.

'Pepe je zaslužio crveni karton. Sudac je dobro postupio, a ja zahvaljujem Bogu što sam nosio kostobrane. Neki mediji stvarno nemaju vjerodostojnost', poručio je Alves.

Dani Alves preživio je start Pepea