novi izbornik iskren

Dalić nije siguran hoće li nastaviti voditi Hrvatsku: Što će biti dalje, ne znam!

09.10.2017 u 23:19

Bionic
Reading

Zlatko Dalić bio je iznimno zadovoljan nastupom hrvatske nogometne reprezentacije u njegovom debiju na klupi, ali tvrdi da nije siguran hoće li voditi izabranu vrstu i u dodatnim kvalifikacijama..

Odlično je izgleda Hrvatska pod vodstvom Zlatka Dalića u Kijevu, novog izbornika koji je u svojem debiju ostvario ključnu pobjedu i ostavio reprezentaciju u igri za plasman na SP.

  • +42
Kvalifikacije za SP 2018., Ukrajina - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon što je golovima Kramarića naša izabrana vrsta osigurala trijumf protiv Ukrajine i otišla u dodatne kvalifikacije, naš strateg bio je vrlo zadovoljan.

'Znali smo da je Ukrajina najopasnija na bokovima, pa smo ih pojačali s Vidom i Vrsaljkom, a Luki smo dali slobodu, vratili smo Rakitića na poziciju koju igra u Barceloni. Odradili smo pravi posao, ali ovo je mali korak prema Rusiji,' naglasio je Zlatko Dalić i dodao:

'Zahvalio sam igračima na ovome što su napravili, rekao sam da ne treba biti izjava i euforije, tražio da budemo džentlmen i sve mirno prihvatimo.'

Zanimljivo, izbornik tvrdi da ne zna hoće li nastaviti voditi reprezentaciju.

'Idem svojoj obitelji da se odmorim, a što će biti dalje ne znam. Prihvatio sam poziv i došao odraditi utakmicu, nisam pitao ništa što će biti dalje. Nisam opterećen time hoću li voditi Hrvatsku u dodatnim kvalifikacijama,' kaže Dalić i dodaje da je sve u svojoj trenerskoj karijeri sam postigao i ničija preporuka mu nije potrebna da bi dobro radio svoj posao...