ŠIMUNIĆ O FINALU

'Da nam je sudac ovo dosudio, bilo bi drugačije!'

13.05.2014 u 22:45

  • +12

Finale hrvatskog nogometnog kupa, HNK Rijeka - GNK Dinamo

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Josip Šimunić u svojoj izjavi nakon dvoboja Rijeke i Dinama naglasio je kako je sve moglo otići u drugom smjeru da je njegova momčad zabila rani pogodak, a sudac Ljubičić sudio penal nakon igranja rukom…

Dinamo je glatko izgubio s ukupnih 3:0 u dvije utakmice finala Hrvatskog nogometnog kupa, a Rijeka je definitivno bila bolja momčad te zasluženo stigla do konačnog trijumfa.

Jedina sporna situacija dogodila se u 8. minuti uzvratnog dvoboja, kada je Kvržić nespretno igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali sudac Ljubičić nije pokazao na bijelu točku.

'Igrali smo jako dobro na početku, imali smo jako dobre šanse. Nažalost, nije nam sudac svirao penal. Da smo zabili, tada bi bila drukčija priča, ali eto, to je nogomet,' izjavio je neraspoloženi kapetan Dinama Josip Šimunić nakon susreta.

S druge strane, Riječane ova situacija sigurno neće dugo mučiti, a trofej će slaviti danima.

'Za ovo smo živjeli, dali smo sve od sebe. Nije bilo lako, svi su bili uz nas, ovi divni navijači. Zasluženo smo osvojili Kup. Jednu divnu priču zaokružili smo ovim trofejom,' zaključio je jedan od junaka finala, Ivan Tomečak.