KOPLJANICI U ZAGREBU

Cvitanich: Volio bih igrati za Dinamo

04.11.2009 u 13:32

Bionic
Reading

Nogometaši Ajaxa stigli su u Zagreb, gdje će u četvrtak igrati utakmicu 4. kola europske lige. Dvoboj s Dinamom na rasporedu je od 19 sati, a kao što se zna, zbog Uefine kazne, na tribinama neće biti nikoga osim službenih osoba

Nogometaši nizozemskog Ajaxa stigli su u Zagreb nakon velike i uvjerljive pobjede nad Feyenoordom. Samim time, i raspoloženje kod 'topnika' mnogo je bolje nego u zagrebačkoj momčadi. Osim toga, i u međusobnom ogledu u Amsterdamu, Ajax se pokazao kao s(p)retnija momčad, što mu je donijelo pobjedu 2:1.

'Loše je za utakmicu što nema publike, a veliki hendikep za Dinamo će biti što nema ni Mandžukića ni Badelja', rekao je za Večernji list srpski U-21 reprezentativac Miralem Sulejmani. Sulejmani je htio biti korektan, pa se nije naslađivao Dinamovim 'mukama', koji je ostao i bez bodova, ali i bez publike.

'Dinamo me u prvom utakmici nije razočarao, dobra su momčad, ali su primili rani gol i to ih je presjeklo.'

U Ajaxovoj ekspediciji koja je u srijedu stigla u Zagreb je i nesuđeni hrvatski reprezentativac, Argentinac Dario Cvitanich. Iako je skoro odjenuo hrvatski dres, na Plesu je prvi put stupio na hrvatsko tlo.

'Žao mi je kako je sve ispalo s reprezentacijom, ali ostao sam u dobrim kontaktima s čelnicima HNS-a i izbornikom', rekao je Cvitanich i dodao:

'U nogometu se nikad ne zna kamo vas put može odvesti, ali volio bih jednog dana zaigrati za Dinamo.'