JOŠ MALO DO NEFTCHIJA

Cufre ne igra, u Dinamu žele što veću pobjedu

12.07.2011 u 19:02

Bionic
Reading

Večer uoči prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv Neftchija pred novinare su sjeli trener Kruno Jurčić te kapetan Milan Badelj. Dinamo je favorit i od toga ne bježe niti u modrom taboru

Još se malo broji do Dinamove europske premijere u novoj sezoni. Stadion je ušminkan, sve je pripremljeno kako bi 'modri' pokazali svoju snagu. Kapetan Badelj svjestan je važnosti ove utakmice.

'Nestrpljivo čekamo početak. Mi smo svjesni svoje kvalitete i u ovaj ogled ulazimo kao favoriti. Neftchi je nezgodan, ali mi igramo doma, tako da vjerujem da ćemo uz pomoć publike doći do pobjede.'

Maksimir je nakon četiri godine opet rasprodan.

'To je prekrasno i htio bih se zahvaliti svima koji će doći na utakmicu. Zbog toga se i igra nogomet, a ja se nadam da će atmosfera biti odlična i da će nas gledatelji voditi do pobjede', završio je Badelj.

Trener Jurčić dijeli razmišljanja svog kapetana. I on tvrdi da je Dinamo favorit.

'Svjesni smo svoje kvalitete te činjenice da smo favoriti. Oduševljeni smo činjenicom što će stadion biti pun. Mi smo mlada i poletna momčad i nadam se da će ovakve atmosfere kao sutra biti pravilo. Želimo što više naprema nula. Očekujem zatvoreniji Neftchi u Maksimiru', kazao je Jurčić i ponovio da Cufre neće zaigrati u srijedu, već će njegovo mjesto zauzeti Vida.

'S Cufreom nije dobra situacija te će igrati Vida. Naravno da će nam nedostajati Cufre, ali i Vida je izvrsna zamjena za njega', završio je trener 'modre' momčadi.