ODLIČNE VIJESTI

Čudo! Schumacher se počinje buditi

04.04.2014 u 12:58

Bionic
Reading

Odlične vijesti dolaze iz bolnice u Grenobleu gdje već 96 dana u komi leži najuspješniji vozač Formule 1 svih vremena Michael Schumacher

Njemački vozač je počeo pokazivati napredak te je na trenutke bio budan i svjestan. Ovu informaciju potvrdila je i agentica sedmerostrukog svjetskog prvaka Sabine Kehm.

'Michael pokazuje znakove svjesnog stanja te se polako budi,' izjavila je Kehm, a njezine riječi prenosi Bild

Očigledno je kako F1 velikan u francuskoj bolnici dobiva najvažniju bitku u svojem životu koji je skoro završio u skijaškoj nesreći.


'Njegovi najbliži i liječničko osoblje u Grenobleu su uz Michaela od početka njegove teške borbe. Oduvijek vjerujemo u napredak, a sada smo posebno optimistični. Hvala svima koji neprekidno pokazuju simpatije. Ovim putem molimo za razumijevanje što ne ulazimo u detalje jer želimo zaštititi privatnost Michaela i njegove obitelji i pustiti liječnike da rade u miru,' dodala je Kehm.

Podsjećamo, Schumacher je u induciranoj komi od 29. prosinca kada je u skijaškoj nesreći zadobio teške ozljede glave. Proces buđenja je započeo krajem siječnja, ali može trajati jako dugo.