PORUKA SUPARNIKU

Cro Cop uoči okršaja u Madridu spreman, a tada...

23.05.2012 u 09:10

Bionic
Reading

U nedjelju Mirka Filipovića očekuje meč na K-1 priredbi u Madridu protiv španjolskog borca Javiera Jorgea Lorena. Cro Cop spreman i s optimizmom dočekuje okršaj na velikom borilačkom turniru

Hrvatski gladijator se vratio svojoj prvoj ljubavi, mečevima po K-1 pravilima. Uoči novog izazova dao je intervju za Fight Channel.

'Lijepo se vratiti u sport iz kojeg sam potekao. Iznimno zadovoljstvo mi je nastupiti na velikom turniru K-1. To je moja prva ljubav i pokušat ću dati sve od sebe. Ima opasnih momaka poput Ghite i Harija. Ja sam najstariji i najiskusniji, ali i s najviše operacija', rekao je Cro Cop te se osvrnuo na zdravstveno stanje.

'Spreman sam, motiviran, nema nikakvih ozljeda, što je pravo čudo, i bit će super ako se ove godine izvučem bez ijedne operacije.'

Suparnik je Španjolac Javier Jorge Loren.

'Pogledao sam njegove dvije–tri borbice. Solidan borac, nije za podcijeniti, mlađi desetak godina, motiviran da se pokuša dokazati pred domaćim publikom. No bojim se da neće uspjeti, bez podcjenjivanja i arogancije. Nema tu što tražiti kada sam spreman i bez ozljeda', poručio je Filipović koji će u ring ući sa 106 kilograma.

Podsjećamo da čitavu povratničku K-1 priredbu, kao i meč Cro Cop vs. Loren, možete pogledati na Fight Channelu (MAXtv) u nedjelju, 27. svibnja s početkom u 20 sati.

K-1 spektakl u Madridu