jabuka ne pada daleko od stabla

Cro Cop u stručni stožer doveo još jednog 'snagatora'

18.11.2017 u 16:49

Bionic
Reading

Nakon što je potvrdio da će opet ući u ring, Mirko Filipović u svom je domu okupio prijatelje iz 'stručnog stožera', a priključio je i svog sina Filipa, koji je s puno elana pokazao koliko snage već sada ima

Mirko Filipović vraća se u Rizin odraditi još nekoliko borbi! Filipović je već ranije najavio kako pregovara o svojoj oproštajnoj borbi u Japanu, no čini se da je dobio ponudu za više nastupu i to ponudu koju jednostavno nije mogao odbiti.

Filipović je nedavno izjavio kako se potpuno oporavio od ozljede te da redovno trenira i da će biti potpuno spreman odraditi svoj oproštajni nastup pred japanskom publikom.

  • +8
Mirko Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naravno, da bi bio spreman za te borbe, Mirko Cro Cop Filipović u svom domu žestoko trenira, uz već stare znance, Stipu Drviša i Satoshija Ishiija, a čini se da bi im se uskoro mogao priključiti i mlađi Filipovićev sin, sedmogodišnji Filip.

Naime, ponosni tata objavio je na svom Facebook profilu video na kojem je evidentno da je mlađi od dvojice Cro Copovih sinova već sada u zavidnoj fizičkoj spremi, jer ovako raditi sklekove, i to na jednoj ruci... Svaka čast!