ODMORI SE, ZASLUŽIO SI

Cro Cop: Ovo je definitivno kraj moje karijere!

03.01.2017 u 19:57

Bionic
Reading

Mirko Cro Cop Filipović (42) u razgovoru za Novu TV potvrdio je - nastup i osvajanje Rizin Grand Prixa u Japanu bila je njegova posljednja borba u karijeri

Iz Japana se Mirko Cro Cop Filipović vratio prije dva dana. Po dolasku u Zagreb ostao je tajanstven, da ne kažemo - nedorečen.
'Lako je moguće da je to to. Razmislit ću', odgovorio je Cro Cop na pitanje o mogućem umirovljenju.

>> Dan nakon trijumfa u Japanu Cro Cop otkrio veliku tajnu

Samo dva dana kasnije Mirko je potvrdio kako je ovo definitivno kraj jedne velike i bogate karijere.

'Da, ovo je definitivno kraj', kazao je Cro Cop u razgovoru za Novu TV i nastavio:
'Bio je ovo moj posljednji turnir, posljednje veliko natjecanje...'

A oproštaj? Bilo bi lijepo da se zahvali brojnim navijačima i obožavateljima. 'Možda, ali samo ako uspijem sanirati ozljedu koljena. Evo, i danas sam bio na punktiranju. Ali tu oproštajnu borbu želim odraditi u Japanu, pred svojim navijačima, u mojoj drugoj domovini', najavio je Mirko napomenuvši još jednom kako je sve to pod znakom upitnika jer je koljeno u jako lošem stanju.

Prisjetio se i pobjede na Rizin Grand Prixu.
'Znao sam da će mi to biti posljednje natjecanje, zato sam se tako i borio. U meni je proradio prkos jer su me počeli podcjenjivati, posebice kad su me proglasili autsajderom u borbi protiv King Moa', otkrio je Cro Cop i smogao snage i za šalu:
'Da, gotovo je. Iako se ljudi već sprdaju koliko sam se puta opraštao.'

Kao glavni razlog mirovine Cro Cop je naveo obitelj
'Oni su najviše trpjeli. Obećao sam svojoj obitelji da je gotovo jer prevelik je to stres za sve njih. Kome bi bilo lako gledati kako ti oca, sina, muža, na nosilima iznose iz ringa. Da, bilo je i toga. Veliki je to stres, želim ih više poštedjeti toga', rekao je Mirko i otkrio planove:
'Politika? A, ne! Nije to za mene. Neću ni otvoriti klub, ne da mi se raditi s amaterima. Najvjerojatnije ću raditi s mladim i nadarenim borcima, već su mi se neki i javili, ima zainteresiranih i iz inozemstva. No prvo idem u rodnu Privlaku na desetak dana, biti malo s obitelji, prijateljima i ljudima s kojima sam odrastao. Moram se nakon svega malo opustiti', zaključio je friško umirovljeni Mirko Cro Cop Filipović.