OBITELJ JE SVE

Evo kome je Mirko Filipović posvetio pobjedu

29.12.2016 u 13:10

Bionic
Reading

Kralj Moe, pravim imenom Mohammed Lawal, izdržao je šest i pol minuta u ringu s Mirkom Filipovićem. Cro Cop ga sredio bez većih problema i veliku pobjedu posvetio...

Saitama Arenom u predgrađu Tokija odjekivalo je: 'Mirko! Mirko! Mirko!' Navijači su pozdravljali pobjedu Mirka Filipovića, od njega se ništa manje nije ni očekivalo. Osim ako niste kladionice.

Iza Cro Copa je još jedna pobjeda, pao je i Kralj Moe, izuzetno opasan protivnik, prošlogodišnji pobjednik Rizinovog Grand Prixa. Titulu braniti neće jer u polufinale ide Mirko.

'Hvala vam na podršci', kazao je Mirko Filipović i još jednom podigao više do 30.000 gledatelja u Saitama Areni. Japanci ga vole, cijene borca koji i u 42. godini života s takvom lakoćom ruši svoje protivnike.
'Vidimo se na istom ovom mjestu za dva dana. Veselim se borbi protiv Baruta', poručio je Cro Cop uz zvučnu kulisu zasluženih ovacija.

Nije previše zahvaljivao, samo je na kraju dobacio:
'Mojim žapcima, Ivanu i Filipu, poseban pozdrav!'

A ti su žapci njegovi sinovi - Ivan (13) i Filip (6) - koji su mu, kao i mnogu puta dosad pomagali u pripremama za borbu. Ako je suditi po prvoj pobjedi, pripreme su dečki sjajno odradili.

458195,458242,458065,457221