POSVETIO TITULU IVANU

Cro Cop u suzama nakon trijumfa: Ovaj ponos se ne može opisati!

31.12.2016 u 12:19

Bionic
Reading

Mirko Filipović bio je iznimno emotivan nakon osvojene titule na Rizinovom Grand Prixu, ostvarene ove subote pobjedama protiv Baruta i Aliakbarija...

Naš borilački veteran pokazao je na Staru godinu svima da je i dalje sposoban osvajati svjetske titule. Munjevitim nokautima protiv Estonca Baruta te Iranca Aliakbarija osigurao je titulu pobjednika Rizinovog Grand Prixa u dvorani Saitama.

Nakon trijumfa Filipović je u suzama slavio u ringu, a zatim nakon primljenog pehara, pojasa, novčane nagrade, sata i nagradnog putovanja, obratio se navijačima.

'Hvala vam na potpori kroz tri borbe koje sam imao. Ne mogu opisati koliko sam sretan i ponosan. Došao sam ovdje nakon mnogo problema s ozljedama, ali pojas je svejedno tu. Ovo je bilo zbilja posebno za mene, deset godina nakon Prideovog Grand Prixa. Toliko uspomena mi trenutno prolazi kroz glavu i samo mogu reći da vas volim,' izjavio je Cro Cop te se zatim zahvalio navijačima u Hrvatskoj te svima koji su mu davali potporu putem Facebooka.

Pobjedu je posvetio svom sinu Ivanu koji ima 14 godina i jako dobro može shvatiti kakav je tata uspjeh ostvario ove subote u Japanu...