DUHOVITI FILIPOVIĆ

Cro Cop objavio fotografiju iz vremena 'kad je bio mlad i zgodan'

13.02.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski borac Mirko Filipović Cro Cop posljednjih tjedana živi vrlo intenzivno

Naime, na Staru godinu, u Japanu je osvojio Rizinov Grand Prix te se u Hrvatsku vratio s još jednim pojasom.

No, par dana kasnije najavio je svoje umirovljenje, a glavni razlog za takvu odluku ovog 42-godišnjaka je obitelj.

'Oni su najviše trpjeli. Obećao sam svojoj obitelji da je gotovo jer prevelik je to stres za sve njih. Kome bi bilo lako gledati kako ti oca, sina, muža, na nosilima iznose iz ringa. Da, bilo je i toga. Veliki je to stres, želim ih više poštedjeti toga'.

Tada je otkrio tek dio planova.

'Najvjerojatnije ću raditi s mladim i nadarenim borcima, već su mi se neki i javili, ima zainteresiranih i iz inozemstva'.

Ali prije nego se posvetio ovom dijelu, Filipović je zadnjeg dana siječnja morao 'pod nož'. Operirao je koljeno.

'U Specijalnoj bolnici Sv.Katarina uspješno sam obavio zahvat na koljenu. Dr.Hudetz je primijenio najnoviju metodu koja se koristi u ortopediji i koja se obavlja samo u Sv. Katarini, tzv 'Lipogems' odnosno aplicirane su mi moje vlastite matične stanice(što god to značilo,jer 99,9% vas kao ni ja sam nema pojma što je to i kako točno djeluje?), a koja daje izvrsne rezultate. Problem je bio što se te matične stanice uzimaju iz masnog tkivas s trbuhaa a kojeg ja nisam imao dovoljno pa je bilo povuci potegni al' nekako je legendarni dr.Hudetz (moj veliki frend i kralj ortopedije) uspio nagrecati dovoljno da sve obavimo', slikovito je objasnio Filipović ovaj operativni zahvat.

Naravno, sada se Filipović oporavlja od operacije, a kako voli sa svojim navijačima komuniciratipreko društvenih mreža, tako je 'skratio vrijeme' objavom svoje fotografije iz srednjoškolskih dana, potpisavši je:

'Kad sam bio mlad i zgodan'.

prvi 2ć jjj 3. jjjj