SPEKTAKL U JAPANU

Cro Cop nastavio strašan niz; laktom razbio glavu 'prljavog' Martineza; sudac prekinuo meč

30.09.2018 u 11:07

Bionic
Reading

Mirko Filipović se nakon teške ozljede koljena, poslije više od četiri mjeseca vratio u ring, gdje ga je čekao Roque Martinez (32), a hrvatski borac slavio je prekidom u prvoj rundi

Meč je trajao manje od pet minuta. U tom razdoblju puno se toga moglo vidjeti, pokušaj rušenja pa 'čišćenja', high kickovi, low kickovi, zanimljive ručne kombinacije, a u jednom trenutku smo primjetili da je Amerikanac u klinču namjerno desnom šakom udarao po Mirkovu lijevom koljenu koje je operirao nakon puknuća prednjih križnih ligamenata.

Pokušavao je suparnik i udarcima koljenom u to zaliječeno koljeno Cro Copa, ali takvi prljavi pokušaji nisu naudlili našem borcu.

Osveta je stigla u novom klinču, Cro Cop je tu uputio par žestokih udaraca, a zatim je brutalno laktom pogodio glavu Martineza te ga raskrvario.

Sudac je prekinuo meč da bi se sanirala ozljeda, ali to nije bilo moguće, posjekotina je bila prevelika i meč je prekinut što je razočaralo Martineza.

  • +8
Mirko Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ovo je za Cro Copa deveta pobjeda u nizu, 37. u karijeri u 51. meču, a Martinezu je to prvi poraz nakon niza od osam pobjeda i jednog neodlučenog rezultata.

U najavnom kratkom filmu, prije ulaska našeg proslavljenog borca u ring, Mirko Filipović je najavio kako će 31. prosinca ove godine imati posljednju borbu u karijeri. Suparnik za taj dvoboj, zasada, još nije poznat.