OPET U KAVEZU

Cro Cop najavio povratak u svijet MMA

10.09.2012 u 09:29

Bionic
Reading

Mirko Filipović se nije zasitio MMA te je najavio kako se vraća u svijet 'slobodne borbe'. Povratak bi se trebao dogoditi sljedeće godine, ali ne u UFC nego neku drugu organizaciju

Bez obzira na neuspjeh u UFC-u Cro Copovo ime i dalje odzvanja u borilačkom svijetu. Mnogi bi ga rado vidjeli pod svojim okriljem, a ni hrvatski gladijator očigledno nije ostao imun na nove izazove u kavezu.

'Pred potpisom sam ugovora za nastupe iduće godine, ali ne radi se o UFC-u. Znači ako zdravlje posluži bit će dosta borbi iduće godine', otkrio je Cro Cop,a njegove riječi prenosi Fight Site koji je kontaktiraO i Cro Copovog menadžera Orsata Zovka.

'Naš fokus je i dalje K-1, a ovisno o rezultatu koje će Mirko napraviti u narednim mjesecima će i ovisiti produljenje ugovora s ovom uglednom promocijom,' rekao je Zovko te se osvrnuo na mogući povratak svojeg štićenika u MMA.

'Samo zbog Mirkove velike želje da kombinira kick boks i MMA, razmišljamo i u tom pravcu. Interes za njega je i ogroman te bi u narednim tjednima trebali potpisati ugovor s jednom uglednom MMA promocijom. Trenutačno pregovaramo s dvije organizacije, no dok se to ne realizira, neozbiljno bi bilo istrčavati u javnost s nekim informacijama.'