LUDNICA ZA KRAJ

Cro Cop: Moram se zakrpati za oproštaj u Areni!

01.11.2011 u 18:12

Bionic
Reading

Nakon 11 dugih godina hrvatska publika imat će priliku uživo gledati Mirka Filipovića. Svoj oproštaj od sjajne karijere imat će u zagrebačkoj Areni, no još se ne zna točan termin

Mirko Filipović (37) okončao je natjecateljsku karijeru u Las Vegasu, otišao je u zasluženu mirovinu, ali ne i u mirovanje. Jer, Cro Cop ne bi ni mogao preko noći umrtviti svoj borilački nerv. Niti će prestati trenirati tek tako.

Mirka privlači ideja oproštajnog meča od hrvatske publike koja ga u slobodnoj borbi nikada nije vidjela uživo. Posljednji put borio se u Zagrebu 1. rujna 2000. godine kada je u Sportskom domu u drugoj rundi nokautirao Stuarta Greena.

Orsat Zovko, Mirkov menadžer između 1998. i 2001. godine, organizirao je posljednju Mirkovu borbu u Zagrebu 2000. godine, a trebao bi biti organizator oproštaja od hrvatske publike 11. prosinca u Areni Zagreb.

'Pokušat ću se skrpati nekako za tu borbu. Čovjek se trudi da mi priredi dostojan oproštaj.', kazao je na tu temu Mirko Cro Cop.

Zasad još nije poznat datum borbe u Areni, no nagađa se da bi se Mirkov veliki oproštaj mogao zbiti sredinom prosinca ove godine.