POVRATAK KRALJA

Cro Cop 'digao na noge' svjetske borilačke medije!

21.01.2015 u 16:15

Bionic
Reading

Ne postoji niti jedan svjetski relevantan MMA mediji koji jutros na svojim naslovnicama nije donio vijest o povratku Mirka Filipovića u UFC! Jučerašnji potpis je odijeknuo poput najveće bombe te su se MMA kroničari raspisali o novoj prilici da hrvatski udarač popravi dojam u elitnoj svjetskoj promociji koju je napustio 2011. godine

'Mirko Cro Cop se vraća u UFC!', 'Pride i K-1 legenda Cro Cop se vraća u UFC', 'Borba protiv Bellatora, Cro Cop se vraća u UFC', 'Kralj kick boksinga Cro Cop se vraća u UFC', 'Mirko se vraća u UFC po treći put', 'Teškaška legenda se vraća u UFC', 'Mirko ponovno u UFC-u, prva borba u travnju', 'Cro Cop u UFC-u, ne u Bellatoru"... samo su neki od naslova koje su objavili najveći svjetski MMA mediji poput Sherdoga, MMAFightinga, MMAJunkieja, MMACornera, Fighters Only, Bloody Elbowa (koji je prvi donio vijest), ali i američkih i svjetskih "main stream" medija poput FoxSportsa YahooSportsa, ESPN-a i slično, prenosi Fight Site.

Stipe Miočić je u srijedu na svom službenom Facebook profilu čestitao Mirku Filipoviću na povratku u UFC. Sada imamo čak dva borca u teškoj diviziji UFC-a, a gotovo smo sigurni da ih UFC nikada neće međusobno upariti.

Uz Cro Copov pregled sjajne karijere, što u MMA-ju, što u kick boksingu, gotovo svi novinari naglašavaju da je Mirko podbacio u prva dva boravka u oktogonu, ali i naglašavaju da je u posljednjim nastupima u Japanu izgledao vrlo dobro i svježe. Neki ističu važnost ovog potpisa u borbi protiv konkurentntskog Bellatora koji je najavio da želi legendarnog borca te dodaju da su UFC i Dana White ovime pokazali tko je i dalje gazda na svjetskoj MMA sceni.

Za sada se ne špekulira tko bi mogao biti prvi Filipovićev protivnik u oktogonu, no većina novinara se pita hoće li hrvatski udarač biti kompetitivan s teškom konkurencijom koja danas vlada u UFC-u...

Najbolje od Cro Copa