IMPRESIVNO

Cristiano Ronaldo u Beogradu pokazao ogromno srce, a portugalski izbornik u srpskoj metropoli ostvarit će rijedak pothvat

27.03.2021 u 16:38

Bionic
Reading

Portugalski izbornik Fernando Santos večeras (20.45 sati) će u dvoboju svoje momčadi sa Srbijom u Beogradu odraditi 1000. utakmicu na klupi kluba ili nacionalne momčadi

Europski prvak Portugal večeras u sklopu europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igra u Beogradu protiv Srbije, a 66-godišnji stručnjak iz Lisabona će upisati rijedak pothvat.

Vodio je svoju zemlju do naslova europskog prvaka na EP-u 2016. godine, kao i do titule pobjednika Lige nacija 2019. godine. Počeo je karijeru kao trener Estorila 1988. godine, a vodio je i portugalske velikane Sporting i Benficu.

A Cristiano Ronaldo prema pisanju srpskih medija, ispunio je želju dječaku koji je doputovao u Beograd sa željom da dobije njegov potpis.

'Cristiano, prešao sam 1300 kilometara samo da dobijem tvoj autogram', nosio je natpis dječak Boris, a prenosi HRT. On je na utakmicu Srbije i Portugala doputovao iz Poljske, a srpski Telegraf piše kako mu se želja ispunila.

'Znamo koliko je teško doći do Ronalda, pogotovo sada kad je pandemija, ali uspjeli smo. Boris je dobio autogram, zajedničku fotografiju i loptu s potpisima svih reprezentativaca Portugala', rekao je dječakov otac Lukaš.