TJEŠI GA POGLED NA RAČUN

Cristiana Ronalda zgrozit će riječi slavnog Brazilca: On je najgori čovjek kojeg sam upoznao...

06.01.2023 u 08:05

Bionic
Reading

Jedan od najvećih nogometaša u povijesti, Cristiano Ronaldo, prije nekoliko dana i službeno je predstavljen kao igrač saudijskog Al Nassra.

Legendarni Brazilac 47-godišnji Juninho Pernambucano, koji je bio poznat po sjajnim golovima iz slobodnih udaraca, žestoko je kritizirao Francuza Rudija Garciju, trenera Al-Nassra koji će u nastavku sezone imati priliku voditi i Cristiana Ronalda.

Juninho je kao sportski direktor Olympiquea iz Lyona surađivao s francuskim trenerom i otvoreno tvrdi da je najgori čovjek u svijetu nogometa.

'Ne zna on ništa voditi. Jedino što zna je tjerati strah u kosti. Moje iskustvo s njim je užasno. Najgori čovjek kojeg sam upoznao u životu. Hladna je i proračunata osoba, nepovjerljiva i nesigurna', žestok je bio Juninho u izjavi za MaisFutebol.

Ronaldo je trebao ovog petka debitirati u dresu novog kluba, ali zbog Fifinih pravila zabranjen mu je nastup.

'Garcia zna tko je bolji od njega i pokušava ga iskoristiti. Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih u povijesti nogometa i sigurno se Rudi dobro se pripremio za njega. Pokušat će biti njegov prijatelj, napravit će sve što je moguće da bude tako. To će mu biti san, da postane Ronaldov prijatelj', poručio je Juninho.

Podsjetimo, Ronaldo je i službeno predstavljen kao novi igrač Al-Nassra s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 200 milijuna eura po sezoni.